06 Jun
06Jun

๐Ÿ”ต ๐ƒ๐ฎ๐ข๐ค ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ž๐ซ ๐ข๐ง '๐ƒ๐ž ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐๐ฌ๐ž ๐€๐ซ๐›๐ž๐ข๐๐ฌ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐ญ' ๐ฆ๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐๐š๐ซ๐ญ๐ข๐œ๐ข๐ฉ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐๐ฅ๐ฎ๐ฌ+ ๐“๐ซ๐š๐ข๐ง๐ข๐ง๐  (๐Œ๐€๐) ๐Ÿ”ต
Je navigeren in een nieuw land betekent het verkennen van een nieuwe arbeidsmarkt. Het begrijpen van de fijne kneepjes van de Nederlandse arbeidsmarkt kan een uitdaging zijn, vooral voor nieuwkomers die zich aanpassen aan een nieuw cultureel en professioneel landschap. Dat is waar wij in beeld komen.

In deze sessie rusten we onze deelnemers uit met een gedetailleerd begrip van de Nederlandse arbeidsmarkt en behandelen we verschillende belangrijke onderdelen:
๐Ÿ”น ๐‚๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ฌ ๐ž๐ง -๐ฏ๐ž๐ซ๐ฉ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง: Het begrijpen van rechten en plichten is essentieel in de wereld van werk. We begeleiden deelnemers bij het begrijpen van de inhoud van en verschillen in werkcontracten, inclusief verplichtingen en verantwoordelijkheden.
๐Ÿ”น ๐…๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ขë๐ฅ๐ž ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐จ๐ง๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐’๐š๐ฅ๐š๐ซ๐ข๐ฌ: Het begrijpen van de financiële aspecten van een salaris kan moeilijk zijn, vooral voor nieuwkomers. Daarom richten we ons op nettosalaris, brutosalaris, loonheffingskorting, toeslagen en pensioenopbouw om ervoor te zorgen dat elke deelnemer volledig op de hoogte is en geïnformeerde financiële beslissingen kan nemen.
๐Ÿ”น ๐‘๐จ๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐”๐–๐•: We lichten de diensten van het UWV toe, waaronder ondersteuning bij werkloosheid en ziekte, en hoe deze de carrière van de deelnemers kunnen beïnvloeden.
๐Ÿ”น ๐„๐ž๐ง ๐‚๐š๐ซ๐ซ๐ขè๐ซ๐ž ๐Ž๐ฉ๐›๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐: We bieden uitgebreide inzichten in verschillende carrièrepaden in Nederland, waarmee we nieuwkomers helpen om verschillende industrieën en functies beter te begrijpen. We bespreken doorgroeimogelijkheden en benadrukken het belang van continu leren en vaardigheden ontwikkelen. We gaan ook in op industrietrends, waarbij we opkomende sectoren en carrièremogelijkheden belichten, en bieden begeleiding over hoe men zijn of haar carrièretraject kan optimaliseren om het meeste uit het werk in Nederland te halen.

Onze training draagt bij aan de integratie van nieuwkomers, maakt de arbeidsmarkt toegankelijker en biedt hen de essentiële tools voor hun professionele reis in Nederland. Onze MAP-training wordt aangeboden in het Nederlands, Engels, Arabisch en Tigrinya, om zo veel mogelijk nieuwkomers te bereiken ๐Ÿ’ผ ๐ŸŒ

Ga met ons mee op deze impactvolle reis terwijl we werken aan het ondersteunen van de integratie van nieuwkomers. Ontdek meer over onze training en hoe we samen een positief verschil kunnen maken ๐ŸŒŸ

Klik hier voor meer informatie over het programma.

๐Ÿ“ธ Freepik