#Partners in Groei

Consul-Tech is een trainings- en adviesbureau dat zich richt op zowel bedrijven als individuen. Wij helpen u te groeien en te evolueren, terwijl we eventuele nadelen elimineren. Wij streven ernaar om u uitzonderlijke en zeer professionele diensten te bieden waarop u altijd kunt vertrouwen. Ons aanbod varieert van persoonlijke ontwikkelingsprogramma's en zakelijke adviesdiensten tot openbare spreekdiensten en evenementenbeheer.

Ons doel bij Consul-Tech is om zowel nationale als internationale cliënten te helpen zich snel en efficiënt aan te passen aan de Nederlandse cultuur en arbeidsmarkt. Daarom werken we nauw samen met verschillende organisaties en bedrijven om het voor elke buitenlander gemakkelijker te maken hun weg te vinden op een naadloze, betrouwbare en zeer professionele manier.

Onze belangrijkste doelgroep zijn nieuwkomers. Door hen te coachen en te ondersteunen, stimuleren we niet alleen de lokale economie, maar geven we hen ook de kans om hun eigen carrières op te bouwen en lokale connecties te maken met experts. Wij geloven stellig in de kracht van leren en zien het niet alleen als een manier om professionele vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om persoonlijk te groeien.

Onze diensten helpen nieuwkomers om hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze de vaardigheden en kennis kunnen opdoen die nodig zijn om aan de behoeften van werkgevers te voldoen. Daarbij willen we het voor iedereen gemakkelijk maken om zichzelf te ontwikkelen en op een natuurlijke manier te evolueren, terwijl ze toegang krijgen tot de beste kansen zonder enige zorgen.

Bij Consul-Tech zijn we vastbesloten om nieuwkomers in staat te stellen zichzelf te ontwikkelen, hun vaardigheden te vergroten en een succesvolle en vervullende carrière in Nederland na te streven. Onze passie voor het bevorderen van integratie en sociale cohesie is wat ons drijft om de best mogelijke diensten te leveren voor de mensen die we helpen.

Missie

De missie van Consul-Tech is het versterken en ondersteunen van statushouders en individuen, door middel van uitgebreide trainingsprogramma's en persoonlijke ontwikkeling. We bieden op maat gemaakte hulp en ondersteuning aan nieuwkomers in Nederland, waarbij we het belang van integratie in de Nederlandse arbeidsmarkt en maatschappij vooropstellen. 

Visie

Onze visie is om Consul-Tech te vestigen als een uniek platform waar statushouders, nieuwkomers en individuen terecht kunnen voor hulp, ondersteuning en een gevoel van gemeenschap. We streven ernaar om de toegang tot essentiële diensten die individuen helpen om succesvol te integreren en bij te dragen aan de Nederlandse samenleving te vergemakkelijken.

Waarden

Onze kernwaarden zijn integriteit, professionaliteit, aanpassingsvermogen en transparantie. Bij Consul-Tech staan we achter onze diensten, waarbij we een professionele kwaliteit bieden met een persoonlijke benadering. Onze toewijding ligt in het stimuleren van persoonlijke groei, het verbeteren van vaardigheden en het bevorderen van connecties binnen de gemeenschap. Het is onze overtuiging dat elk individu waardevolle bijdragen kan leveren aan de samenleving en we streven ernaar om hen daarbij te ondersteunen.