20 Apr
20Apr

Kies uit 3 flexibele trainingsmogelijkheden die aansluiten bij uw behoeften 👇

1️⃣ 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠: Neem deel aan onze live interactieve sessies met deskundige trainers die vloeiend Nederlands, Arabisch, Engels en Tigrinya spreken. Bereid u voor op het VCA-B examen met een digitale samenvatting van het VCA-B concept en een werkboek, en test uw kennis met 250+ oefenexamen vragen.

2️⃣ 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐞𝐥𝐞 𝐄-𝐋𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠: Krijg toegang tot ons uitgebreide E-portaal met studiematerialen, inclusief boeken en video's, in het Nederlands, Arabisch, Engels, Tigrinya, Perzisch, Pools, Turks en nog meer talen op aanvraag. Versterk uw leerervaring met 650+ oefenexamenvragen en interactieve gamification, ondersteund door dagelijkse follow-ups door onze Robot.

3️⃣ 𝐈𝐧-𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠: Volg onze 2-daagse, 16-uur durende fysieke en interactieve training op een van onze locaties, geleid door trainers met dezelfde achtergrond als u en die uw moedertaal spreken (Nederlands, Arabisch, Engels en/of Tigrinya). Ervaar actief leren met echte tools om een interactieve en praktijkgerichte leeromgeving te creëren.

𝐀𝐥𝐥𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐞𝐟 🔻
- Gepersonaliseerde coaching ✔
- Wekelijkse follow-ups ✔
- 24/7 ondersteuning ✔
- Geschikt voor mobiel, tablet, en laptop ✔
- Eenvoudige website ✔
- Geen digitale kennis vereist ✔
- Eindadvies voor examendeelname ✔
- Wekelijks examens in alle provincies ✔
- 28+ mogelijke examentalen ✔
- Extra examentijd ✔
- Mogelijkheid tot voorlezen van examen ✔
- Digitale certificering en SSVV-registratie binnen één werkdag ✔
- Directe toegang tot training ✔
- Beschikbaar in heel Nederland ✔

🔍 Ontdek de perfecte optie voor u en stimuleer uw carrière terwijl u uw veiligheid op het werk waarborgt met onze VCA-Basis Training 📩 Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en de beste trainingsmogelijkheid te vinden, afgestemd op uw behoeften!

Neem voor meer informatie over onze unieke trainingsprogramma's contact met ons op via:
🌐 www.Consul-Tech.nl
📩 Info@Consul-Tech.nl | VCA@Consul-Tech.nl
📲 +31 (6) 24 80 32 26