26 Sep
26Sep

đŸ”ĩ Maak kennis met de kunst van het opstellen van een CV via onze Participatie Plus+ Training (MAP) đŸ”ĩ
Een goed opgebouwd CV is essentieel voor een succesvolle entree op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onze speciaal ontwikkelde sessie, 'Hoe Schrijf je een Professionele CV,' helpt nieuwkomers deze belangrijke vaardigheid onder de knie te krijgen. De focus ligt op het op een simpele en effectieve manier creëren van een uniek CV.

🔹 De meerwaarde van deze sessie voor uw cliënten:

✔ Praktische Inzichten in CV-Opbouw:
We bieden concrete stappen om een sterk en opvallend CV te creëren, waarmee nieuwkomers hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

✔ Unieke Positionering en Persoonlijke Branding:
Deze module benadrukt het belang van een onderscheidend CV en leert nieuwkomers hun unieke kwaliteiten te accentueren.

✔ Aansluiting bij Werkgevers en Recruiters:
Nieuwkomers krijgen handvatten om hun CV optimaal af te stemmen op de behoeften en verwachtingen van werkgevers en recruiters.

Onze training gaat verder dan enkel voorbereiding op werk; we bieden een holistische aanpak die zowel empowerment stimuleert als meertalig ondersteunt—Nederlands, Engels, Arabisch, en Tigrinya—waardoor het toegankelijk en impactvol is voor een brede groep nieuwkomers 🌍đŸ’ŧ

🌟 Sluit u aan bij onze missie om nieuwkomers optimaal voor te bereiden voor zowel de Nederlandse arbeidsmarkt als de samenleving, en om bij te dragen aan hun zelfvertrouwen en persoonlijke groei 🌟

Klik hier voor meer informatie over het programma.

📸 Freepik