27 Jun
27Jun

🎉🎓 We vieren het buitengewone succes van één van onze Eritrese kandidaten die recentelijk het VCA-Basis examen met vlag en wimpel heeft behaald! Ondanks taalbarrières 🌍 heeft dit gemotiveerde individu optimaal gebruik gemaakt van onze unieke, op maat gemaakte training 🎯 die inspeelt op zijn taalbehoeften door zowel Tigrinya als Nederlands in het leerproces te integreren.

Voor Eritrese nieuwkomers vormt het beheersen van de Nederlandse taal op B1-niveau, een typische eis voor het behalen van het VCA-examen, vaak een aanzienlijke uitdaging. Met onze benadering hebben we deze eis kunnen verlagen naar een A2-niveau, waardoor succes binnen handbereik is gekomen 🏆Maar het gaat niet alleen om de taal. Het gaat om discipline, vastberadenheid 💪 en een brandend verlangen om te slagen. Onze kandidaat had dit in overvloed!

Een significant onderdeel van dit succesverhaal is de uitzonderlijke samenwerking met de coach van de kandidaat vanuit de Gemeente Groningen | #Thuisin050  🤝 Via ons unieke e-portal kunnen coaches de dagelijkse studievoortgang bijhouden, wat ervoor zorgt dat de leerweg op het juiste pad blijft.

Het resultaat? Niet alleen een glanzend nieuw certificaat en een betaalde baan, maar een transformatie die verder reikt dan de professionele sfeer. Onze kandidaat neemt nu actief deel aan de Nederlandse arbeidsmarkt 💼 en draagt bij aan de samenleving die hem verwelkomd heeft. Een verandering in één leven die een positieve impact heeft op een heel gezin en een hele gemeenschap 👨‍👩‍👧‍👦

Als je meer wilt weten over hoe onze unieke trainingsprogramma's het pad naar succes kunnen betekenen voor jouw kandidaten, dan zijn we slechts één bericht verwijderd 💌
🌐 www.Consul-Tech.nl
📩 VCA@Consul-Tech.nl
📲 +31 (6) 24 80 32 26


📸 Freepik