15 Jun
15Jun

🔵 𝑩𝒆𝒓𝒆𝒊𝒅 𝒋𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒐𝒑 '𝑶𝒏𝒍𝒊𝒏𝒆 𝑺𝒐𝒍𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒆𝒓𝒆𝒏' 𝒎𝒆𝒕 𝒐𝒏𝒛𝒆 𝑷𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆 𝑷𝒍𝒖𝒔+ 𝑻𝒓𝒂𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 (𝑴𝑨𝑷) 🔵

Nieuwkomers worden vaak geconfronteerd met de uitdaging om de digitale wereld voor werkzoekenden te ontcijferen in een onbekende omgeving. Wij zijn er om die uitdaging om te zetten in een kans. Onze module 'Werk Vinden’ is ontworpen om deelnemers de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om zich met zelfvertrouwen te bewegen in de digitale arbeidsmarkt in Nederland.

𝐇𝐢𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐞𝐥𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧:

✔ Het Web Vereenvoudigen: We maken het ingewikkelde proces van online werk zoeken begrijpelijk en toegankelijk, en verbeteren zo de vaardigheden van de deelnemers om doeltreffend en zelfverzekerd vacatures te verkennen.

✔ Vacaturesites als Hulpmiddel: We duiken diep in de meest handige Nederlandse vacaturesites, en leren de deelnemers hoe ze deze platforms kunnen inzetten als persoonlijke werkzoekinstrumenten.

✔ De Perfecte Match Vinden: Door middel van onze hands-on training leren deelnemers hoe ze specifieke zoekparameters kunnen gebruiken om de meest geschikte opties te vinden, die nauw aansluiten bij hun vaardigheden en interesses.

✔ Online Sollicitatieprocessen Begrijpen: Deelnemers worden begeleid door het proces van online solliciteren, waarbij ze kennismaken met sollicitatieformulieren, uploads en online beoordelingen om hun kans op succes te vergroten.

Onze missie is niet alleen om te helpen bij het zoeken naar werk, maar om dit proces efficiënter, gepersonaliseerd en vruchtbaarder te maken. Onze MAP-training is meertalig - Nederlands, Engels, Arabisch en Tigrinya - waardoor het toegankelijk is voor een breder publiek van nieuwkomers 🌍💼

Ga met ons mee op deze verrijkende reis, terwijl we ons inzetten voor de integratie van nieuwkomers in de arbeidsmarkt. Kom meer te weten over onze training en doe mee om een positieve en blijvende impact te maken 🌟

Klik hier voor meer informatie over het programma.

📸 Freepik