07 Sep
07Sep

Labyrinth heeft een groot, hoogopgeleid en gespecialiseerd multicultureel interviewteam dat wordt ingezet voor onderzoeken waarbij mensen met een niet-Nederlandse migratieachtergrond een belangrijke doelgroep vormen: het Labyrinth Interviewteam. Voor nieuwe onderzoeksprojecten is Labyrinth altijd op zoek naar enthousiaste interviewers van diverse culturele en taalachtergronden. Lijkt het je wat om mee te werken aan onderzoek naar verschillende maatschappelijke onderwerpen en herken je jezelf in onderstaande omschrijving? Schrijf je dan in bij ons wervingsbestand.

Omschrijving
Als interviewer neem je face to face of telefonisch enquêtes af bij mensen. Dit vraagt om bepaalde vaardigheden. Zo is het belangrijk dat je respondenten op vriendelijke en enthousiaste manier kan overtuigen om mee te werken aan het onderzoek. Verder is het belangrijk dat je vriendelijk, beleefd en oprecht overkomt, vertrouwelijk met informatie kan omgaan en zorgvuldig vragenlijsten kan invullen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met maatschappelijke vraagstukken (vragen over arbeidsmarkt, onderwijs, integratie, leefbaarheid, etc.).
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig.
  • Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk.
  • Je bent in staat een eigen administratie bijhouden.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Ervaring met het afnemen van interviews is een pré.

Interesse?
Voldoe jij aan deze omschrijving? Je kunt je inschrijven voor ons wervingsbestand door onder aan de pagina het online formulier in te vullen. Op deze manier krijgen we een goed en duidelijk beeld van je. Wij vragen je om alle vragen zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen. Daarnaast wordt er aan het einde gevraagd om je curriculum vitae (cv) te uploaden.

De procedure
Zodra wij voor een project op zoek zijn naar nieuwe interviewers en je geselecteerd wordt uit ons wervingsbestand zullen wij je telefonisch benaderen. Indien wij naar aanleiding van dit gesprek een positief beeld van je hebben nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek. Heb je vragen? Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Inschrijven voor het wervingsbestand